Nieuws

Verbazing over 'Feyenoord-interesse' in Larsen: 'Zat dit seizoen nog op de bank'

Verbazing over 'Feyenoord-interesse' in Larsen: 'Zat dit seizoen nog op de bank'

28-03-2022 17:40

Een eventuele overgang van Jörgen Strand Larsen naar Feyenoord opent mogelijk de deur weer voor Thijs Dallinga bij FC Groningen. Thomas Verhaar, assistent-trainer bij Excelsior, betwijfelt echter of de Trots van het Noorden aan de vraagprijs van de Rotterdammers kunnen voldoen.

Dallinga is bij Excelsior bezig aan een geweldig seizoen. In 32 wedstrijden scoorde hij liefst 31 keer en daarnaast bereidde hij ook nog eens acht treffers voor. "Ik vraag me af of hij nog te halen is voor FC Groningen", vertelt Verhaar bij de talkshow FC Rijnmond van RTV Rijnmond.

"Hij heeft nog een contract voor twee jaar. Ze zullen hem niet zomaar laten gaan voor een laag bedrag", weet de rechterhand van Marinus Dijkhuizen. Dallinga kwam eerder uit in de jeugdopleiding van Groningen en vertrok transfervrij naar Kralingen.

Vervolgens vraagt presentator Bart Nolles hem aan welke transfersom Excelsior denkt bij een eventueel vertrek van de clubtopscorer. "Ik ga er geen uitspraken overdoen. Als ik kijk naar het verschil tussen hem en Strand Larsen, vraag ik me echt af of dat wel zo groot is", reageert Verhaar. Naar verluidt is Feyenoord geïnteresseerd in de Noorse spits van FC Groningen.

"Hij doet het wel aardig bij FC Groningen, maar heeft ook nog een groot gedeelte van dit seizoen op de bank gezeten", plaatst Verhaar een kanttekening. "Feyenoord zou een spits moeten halen die over een heel seizoen laat zien dat hij presteert", besluit de huidige spits van tweededivisionist AFC.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!