Transfernieuws

'Brobbey staat mogelijk voor langer verblijf in Amsterdam door plan Leipzig'

'Brobbey staat mogelijk voor langer verblijf in Amsterdam door plan Leipzig'

26-03-2022 11:31 Laatste update: 13:08

RB Leipzig wil Brian Brobbey na de zomer opnieuw tijdelijk ergens anders stallen. Een verkoop is alleen niet aan de orde, weet BILD. De spits, die momenteel onder contract staat bij Ajax, ligt nog vast tot medio 2025 in Leipzig.

Brobbey zou op dit moment overbodig zijn bij de nummer vier uit de Bundesliga, waardoor hij ergens anders speeltijd op mag doen. Sinds Domenico Tedesco de trainer van Leipzig is, zijn de kansen voor Brobbey verkleind. De Italiaan geeft de voorkeur aan een kleine selectie, waardoor de Nederlander uit beeld is verdwenen.

Leipzig blijft met een verhuur van Brobbey in controle over de aanvaller. De sterke nummer negen kan worden teruggehaald of op een later moment voor meer geld worden verkocht. Brobbey zal kunnen leven met dit nieuws. In een recent interview met De Telegraaf gaf de aanvaller aan 'nog niet klaar te zijn in Amsterdam', terwijl Ajax Sébastien Haller mogelijk verliest in de zomer.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!