Nieuws

Til krijgt ook publieksprijs bij Feyenoord: 'De waardering is mooi'

Til krijgt ook publieksprijs bij Feyenoord: 'De waardering is mooi'

15-10-2021 09:28

Guus Til is de Legioen Speler van de Maand september geworden bij Feyenoord. De aanvallende middenvelder, die op huurbasis in Rotterdam-Zuid speelt, had niet lang nodig om de harten van de fans te veroveren.

De 23-jarige Til heeft al zes doelpunten gemaakt in de Eredivisie en was in de voorrondes van de Conference League ook belangrijk met zijn goals voor Feyenoord. Daarnaast werd hij opgeroepen voor het Nederlands elftal, maakte de middenvelder in september een goal tegen Turkije en mocht hij een paar dagen geleden in de basis beginnen tegen Letland.

De van Spartak Moskou gehuurde goaltjesdief is blij met de erkenning van het Legioen. “Dat is een teken dat het goed gaat”, zegt hij tegen het clubkanaal van de Rotterdammers. “Ik word hier gewaardeerd en dat is mooi. Het is echt fijn dat het zo lekker gaat en dat ik ze wel in het mandje weet te leggen.”

De supportersclub van Feyenoord organiseert de verkiezing en Til kreeg 23 procent van de stemmen.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!