Manchester United-parel Diallo over afgeketste Feyenoord-deal: 'Frustrerend'

Manchester United-parel Diallo over afgeketste Feyenoord-deal: 'Frustrerend'

14 oktober - 20:57
Eredivisie 0 Reacties

Amad Diallo was in de zomerse transferperiode dichtbij een tijdelijke overgang naar Feyenoord, maar de Manchester United-aanvaller raakte vlak voor het tekenen van de deal geblesseerd. Daarop besloot Feyenoord door te schakelen naar Reiss Nelson van Arsenal.

Diallo geeft in gesprek met de clubkanalen van Manchester United aan te balen van het afketsen van de Feyenoord-deal. "Je moet mentaal sterk zijn om goed te herstellen van een blessure, maar dat was in mijn geval al helemaal zo", zo vertelt Diallo. "Ik werd eigenlijk verhuurd, maar dat ging door die blessure niet door. Dat was frustrerend voor me, maar ik wil nu weer alles geven."

De Ivoriaanse aanvaller staat inmiddels weer op het veld bij United. "Het geeft een fijn gevoel om weer terug te zijn. Het was eerlijk gezegd niet leuk om er zo lang uit te liggen. Het voelde als tijdverspilling. Ik voel me nu weer gelukkig. Ik hoop dat ik geen blessures meer ga krijgen."

Feyenoord lijkt nog steeds te hopen op een tijdelijke overgang van Diallo naar De Kuip. Het doorgaans betrouwbare Feyenoord Transfermarkt stelt dat de stadionclub erover nadenkt om Diallo 'voor langere tijd te huren', wanneer het overwintert in de Conference League.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie