'Had aanbiedingen om hoofdtrainer te worden, maar ik geef alles voor Feyenoord'

'Had aanbiedingen om hoofdtrainer te worden, maar ik geef alles voor Feyenoord'

12 oktober - 18:08
Eredivisie 0 Reacties

Marino Pusic werd net als Arne Slot ontslagen bij AZ omdat ze in gesprek waren met Feyenoord. Van de hoofdtrainer waren deze gesprekken niet bekend, maar van zijn assistent wel. Toch besloten de Alkmaarders om de samenwerking met Pusic stop te zetten.

Daar heeft de huidige assistent van Feyenoord geen naar gevoel aan overgehouden. “Ik ben graag vrij om mijn eigen keus te maken”, zegt hij tegen De Gelderlander. “Ik laat me niet door angst leiden, door het verliezen van een baan. Dat maakt me geestelijk onafhankelijk. Ik volg altijd mijn eerste gedachte, mijn intuïtie. Dat is geen nattevingerwerk. Intuïtie is gestoeld op diepgewortelde ervaringen waarop ik mijn keuzes maak.”

De intuïtie van Pusic heeft hem een baan in Rotterdam-Zuid opgeleverd. Het had echter ook anders kunnen lopen. “Nu zit ik met Arne Slot bij Feyenoord. Ik werk al drie jaar prettig én succesvol met hem. Dat zegt genoeg: ik heb het erg naar mijn zin bij Feyenoord. Ik heb genoeg aanbiedingen gehad om hoofdtrainer te worden, maar een club moet bij me passen. Ik ben buitengewoon ambitieus. Maar nu ben ik assistent-trainer van Feyenoord en daarvoor geef ik alles.”

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie