Nieuws

Cruijff in Spanje genoemd als Overmars-opvolger, Driessen reageert

Cruijff in Spanje genoemd als Overmars-opvolger, Driessen reageert

21-02-2022 19:14 Laatste update: 22:34

Jordy Cruiff is in Spanje in verband gebracht met Ajax. De 48-jarige voetbaladviseur zou een kandidaat zijn om de vertrokken Overmars op te volgen.

Cruijff heeft nog een contract tot komende zomer bij FC Barcelona. Mundo Deportivo meldt dat Cruijff nog geen knoop doorgehakt heeft over de toekomst.

"Maar we weten niet hoe hij erin zit bij FC Barcelona", reageert chef voetbal Valentijn Driessen in de Kick-off podcast van De Telegraaf. "Daar heeft hij zich eigenlijk wel een beetje gecommitteerd aan de president, volgens mij is hij ook zijn belangrijkste adviseur. Dus daar heeft hij natuurlijk ook flink wat in de melk te brokkelen, dat is eigenlijk zijn club, daar is hij groot geworden, meer nog dan bij Ajax. Maar ik denk dat hij gerust nog aan de bak wil met de erfenis van zijn vader, dat lijkt me evident."

De Portugees Luis Campos is eerder op de dag aan Ajax gelinkt om Overmars op te volgen. Hij werkte onder meer bij Real Madrid en AS Monaco. Ajax lijkt geen haast te hebben in de zoektocht naar een nieuwe manager voetbalzaken.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!