Nieuws

'Van Overeem kan zomerse transfer maken naar aanstaande EL-tegenstander PSV'

'Van Overeem kan zomerse transfer maken naar aanstaande EL-tegenstander PSV'

15-02-2022 14:55 Laatste update: 15:07

Joris van Overeem krijgt volgens diverse Israëlische media de mogelijkheid om zijn carrière te vervolgen in Israël. De middenvelder loopt komende zomer uit zijn contract bij FC Utrecht. Er ligt een driejarige verbintenis voor hem klaar bij topclub Maccabi Tel Aviv.

Volgens het Israëlische medium One bevinden de onderhandelingen zich in een vergevorderd stadium. De spelverdeler kan in die periode een bedrag van 430.000 euro opstrijken, weet de krant. Van Overeem speelt sinds de zomer van 2018 voor FC Utrecht, dat destijds zevenhonderdduizend euro aan AZ betaalde om zich van zijn diensten te verzekeren.

Dit seizoen schippert Van Overeem tussen bank en basis bij de Domstedelingen. In totaal kwam hij tot zeventien optredens, grotendeels als invaller. Daarin scoorde hij éen keer en gaf hij twee assists. Daarnaast kwam hij in het verleden uit voor Jong Oranje. De teller stokte bij elf wedstrijden. Saillant detail: PSV neemt het donderdag in de tussenronde op tegen Maccabi Tel Aviv. 

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!