Transfernieuws

'Danjuma bijna speler van Milan: bedrag dat Feyenoord had moeten betalen bekend'

'Danjuma bijna speler van Milan: bedrag dat Feyenoord had moeten betalen bekend'

19-07-2023 14:32
2

Arnaut Danjuma is één stap verwijderd van een huurtransfer naar AC Milan, zo melden Spaanse media. Ook is bekend wat de Italianen moeten betalen voor de linksbuiten.

Danjuma heeft een zwaar jaar achter de rug. De aanvaller kampte met blessures en zat het laatste halfjaar op de bank bij Tottenham Hotspur, waardoor hij dit seizoen naar een club wil waar hij aan spelen toe hoopt te gaan komen. Feyenoord was één van de clubs die werd genoemd, maar de Rotterdammers hikken tegen het financiële plaatje aan.

Milan doet dat niet, klinkt het. Volgens het Spaanse Relevo gaan de Milanezen een flinke huursom betalen voor de Nederlander. De 'Danjuma-campagne' moet naar verluidt zo’n vijf miljoen euro gaan kosten. Dat is inclusief zijn salaris.

Mocht Danjuma naar Milan vertrekken, dan wacht hem een hevige concurrentiestrijd. Rafael Leão geldt als dé absolute linksbuiten van I Rossoneri. De Portugees beleefde een pracht van een seizoen en verlengde onlangs zijn topcontract.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!