Nieuws

'Barça wil Tagliafico binnen hengelen met ruildeal én optie tot koop'

'Barça wil Tagliafico binnen hengelen met ruildeal én optie tot koop'

24 January - 14:19 Laatste update: 15:24
0

De belangstelling van FC Barcelona in Nicolás Tagliafico is inmiddels een publiek geheim. Volgens Diario SPORT kan de transfer rondkomen doordat de Blaugranas Alejandro Baldé de omgekeerde weg laten bewandelen.

Ajax wil Tagliafico niet kwijt, omdat er weinig andere opties zijn voor trainer Erik ten Hag dan Daley Blind. Als het toch tot een overgang komt, hebben de Amsterdammers een sterke voorkeur voor een definitieve overstap, zodat er een transfersom kan worden ontvangen.

Volgens de Spaanse krant wil Barcelona de Argentijn nu binnenhalen door Baldé voor een half jaar naar Ajax te laten vertrekken. Daarnaast wil de Spaanse grootmacht een optie tot koop voor Tagliafico laten opnemen in de overeenkomst. 

Baldé is eveneens een linksback en speelt nog in het jeugdelftal van Barça. Volgens het dagblad heeft de club 'hoge verwachtingen' van hem, ondanks dat hij nog niet in de plannen van trainer Xavi Hernández voorkomt. De oefenmeester geeft de voorkeur aan Sergiñho Dest en Óscar Mingueza als alternatieven voor Jordi Alba.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie