Nieuws

Volgende klap voor AC Milan: einde seizoen voor sterkhouder op het middenveld

Volgende klap voor AC Milan: einde seizoen voor sterkhouder op het middenveld

11-05-2023 17:38

Het seizoen van AC Milan-middenvelder Ismaël Bennacer is voorbij. Dat melden diverse Italiaanse media donderdagmiddag. De Algerijn liep woensdagavond een knieblessure op in de halve finale van de Champions League tegen Internazionale en moet daaraan worden geopereerd.

De 25-jarige Bennacer moest na een kwartier spelen al geblesseerd naar de kant en werd vervangen door Junior Messias. Onderzoek wees uit dat de schade aan zijn knie nogal fors is. Milan verloor het eerste duel van het tweeluik met 0-2 door treffers van Edin Dzeko en Henrikh Mkhitaryan. In de kwartfinale tegen Napoli werd Bennacer nog matchwinner door te scoren in de thuiswedstrijd.

Milan heeft komende dinsdag de kans om de rug te rechten tegen Inter. Het zal minimaal drie keer moeten scoren om de finale van het miljardenbal te bereiken. Daarin is Real Madrid of Manchester City de tegenstander. Dat eerste treffen eindigde in een 1-1 gelijkspel.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!