Transfernieuws

Gravenberch op de radar in Londen: 'Bayern wil hem echter graag houden'

Gravenberch op de radar in Londen: 'Bayern wil hem echter graag houden'

30-04-2023 14:21

Ryan Gravenberch is niet tevreden met zijn rol bij Bayern München, maar kan mogelijk zijn heil in Londen vinden. Volgens Fabrizio Romano zijn The Gunners geïnteresseerd in de jonge middenvelder.

Gravenberch verliet Ajax in de zomer, maar kan vooralsnog geen basisplek afdwingen bij Der Rekordmeister. Romano spreekt in zijn column voor Caught Offside over de interesse van Arsenal. "Het grote probleem voor Gravenberch blijft Bayern", meent de Italiaan, die stelt dat de club hem graag wil behouden. "In mei is er een vergadering om de situatie te bespreken."

De Nederlander liet al tegenover Voetbal International weten niet tevreden te zijn met zijn huidige rol in Duitsland. "Ik heb nog niet met de clubleiding gesproken, dus wacht wel af en zie wel wat er gaat gebeuren. Maar het is wel duidelijk dat deze rol niet overeenkomt met mijn verwachtingen", stelde Gravenberch. 

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!