Reactie

Dordrecht hint op nieuwe voetbal-alliantie: 'Hoop dat Feyenoord ons gaat helpen'

Dordrecht hint op nieuwe voetbal-alliantie: 'Hoop dat Feyenoord ons gaat helpen'

26-03-2023 18:32

Feyenoord en FC Dordrecht gaan een nieuw samenwerkingsverband aan, stelt Dordrecht-trainer Michele Santoni. De twee clubs moeten de alliantie nog bevestigen, maar dat lijkt op korte termijn te gaan gebeuren.

Feyenoord en Dordrecht poogden al eerder met elkaar in zee te gaan, maar dat is er tot nu toe nog niet van gekomen. Dat leidde in het verleden tot de nodige frustratie van De Schapenkoppen, maar coach Santoni geeft aan dat het nu wel gaat gebeuren.

"Ik hoop dat Feyenoord ons gaat helpen met de structuur van de organisatie waarin wij nog tekort komen. De buitenwacht verwacht ook meteen goede spelers - en ik heb er vertrouwen in dat die zullen komen, maar wij willen de club op een hoger niveau brengen en professionaliseren. Daarin kunnen we de kracht van Feyenoord goed gebruiken", klinkt het voor de camera’s van ESPN.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!