Nieuws

Trippier meldt zich op trainingscomplex Newcastle United voor medische keuring

Trippier meldt zich op trainingscomplex Newcastle United voor medische keuring

05-01-2022 15:32 Laatste update: 17:02

Kieran Trippier is gesignaleerd op het trainingscomplex van Newcastle United. De 31-jarige rechtsback wordt voor een kleine veertien miljoen euro overgenomen van Atlético Madrid door de steenrijke Engelse club.  

Dinsdag meldde transferspecialist Fabrizio Romano al dat Newcastle en Atlético akkoord zijn over de transfer. Binnen afzienbare tijd zou Trippier een contract ondertekenen bij de ambitieuze club. Hij wordt in één klap de bestbetaalde speler uit de selectie, verzekeren diverse Britse media.  

Trippier wordt de eerste grote aankoop van de nummer negentien van de Premier League sinds de club is overgenomen. In oktober werd het Saudische investeringsfonds Public Investment Fund (PIF) grootaandeelhouder van de club, waardoor Newcastle in één klap de rijkste club op aarde is.  

The Magpies' ambitities zijn torenhoog, ondanks de huidige plek op de ranglijst. Trippier moet met zijn ervaring ervoor zorgen dat Newcastle in de Premier League blijft. Er wordt verwacht dat naast de 35-voudig Engels international nog meerdere versterkingen zullen volgen tijdens de winterse transferperiode. 

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!