Nieuws

'Een tweede gele kaart voor Hartman had ik te snel gevonden, het is goed opgelost'

'Een tweede gele kaart voor Hartman had ik te snel gevonden, het is goed opgelost'

19 maart - 15:37 Laatste update: 15:47
4

Ajax leidt bij rust met 2-1 tegen Feyenoord door treffers van Edson Álvarez en Dusan Tadic. De analisten van ESPN loven de veerkracht van de Amsterdammers, die al vroeg een tegentreffer van Santiago Gimenez te verwerken kregen. 

"Bewonderenswaardig, de veerkracht van Ajax. Je komt heel vroeg achter in een wedstrijd die je móét winnen. Als je dan nog de wedstrijd naar je toe kan trekken met een sterker middenveld, vind ik dat heel knap", analyseert Marciano Vink. De analist is echter wel kritisch op Calvin Bassey. "Bassey heeft al die tijd niet gezien waar Gimenez is. Dat kan wat mij betreft echt niet als je als Ajax je stempel wil drukken."

Arne Slot haalde Quilindschy Hartman na 24 minuten spelen naar de kant, nadat de linksback ontsnapte aan een rode kaart. Karim El Ahmadi begrijpt de ingreep vanb Slot. "Je speelt tegen een beweeglijke speler als Kudus en je houdt zelf van duels. Het is wel terecht dat hij gewisseld wordt.

Vink kan zich vinden in de woorden van zijn collega. "Het ligt ook aan de wedstrijd. Voor de scheids is het ook een topwedstrijd. Er wordt hard gespeeld. Er was een fase van 15 minuten dat er strijd was op het middenveld met dergelijke onbestrafte tackles. Deze tweede gele kaart had ik te snel gevonden. Het is goed opgelost."

@voetbalnieuwsvn Had Feyenoord een rode kaart moeten krijgen of niet? 👇🤔🔴⚪️⚫️ #ajax #feyenoord #makkelie #fy #vj #johancruijffarena #eredivisie #voetbal #voetbalnieuws #klassieker ♬ Aesthetic - Tollan Kim

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie