Reactie

Reijnders 'leest' berichten over Ajax-interesse: 'Wil mezelf in de picture spelen'

Reijnders 'leest' berichten over Ajax-interesse: 'Wil mezelf in de picture spelen'

16 maart - 23:28

Tijjani Reijnders is niet bezig met een transfer naar Ajax. De middenvelder werd afgelopen week door De Telegraaf in verband gebracht met de Amsterdammers en liet zich donderdagavond weer van zijn beste kant zien met AZ tegen Lazio (2-1).

Het was genieten voor Reijnders, die zich als een vis in het water voelde op het middenveld van AZ. "Op een gegeven moment hadden we mooie aanvallen, dan kan er wel een glimlach vanaf want er was veel spelvreugde", begint de middenvelder voor de camera’s van Veronica. Zelf was hij een aantal keer ongelukkig in de afwerking. "Ik raak twee keer de paal, Jens (Odgaard, red.) ook. Er konden er meer in maar het was een mooie pot tegen zo’n grote club."

De berichtgeving over de interesse van Ajax is Reijnders ook niet ontgaan. "Tuurlijk lees je dat. Voor mij is er nu alleen een volle focus op AZ. We zijn goed bezig met het seizoen en wil met niet laten afleiden", vervolgt de middenvelder, die de transfer-deur niet dicht gooit. "Ik wil mezelf elke wedstrijd in de picture spelen, maar uiteindelijk zie ik het in de zomer wel. Ik heb niet voor niets een contract tot de zomer van 2027", besluit hij.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!