Nieuws

'Nieuws uit Engeland: Man United 'klaar om strijd aan te gaan' voor Bellingham'

'Nieuws uit Engeland: Man United 'klaar om strijd aan te gaan' voor Bellingham'

16-03-2023 15:06 Laatste update: 15:06

Manchester United gaat werk maken van de komst van Jude Bellingham. The Mancunians zijn klaar om de immense strijd om de middenvelder van Borussia Dortmund aan te gaan.

Bellingham geniet de interesse van vrijwel de gehele Europese top. Zo kwam eerder al naar buiten dat Erling Haaland de middenvelder naar Manchester City probeert te halen. Ook Liverpool en met name Jürgen Klopp is erg gecharmeerd van Bellingham en Real Madrid is al langer geïnteresseerd. Manchester United zou 'klaar zijn om de strijd aan te gaan' met deze topclubs, volgens The Teleghaph.

Borussia Dortmund zou inzetten op minimaal 125 miljoen euro voor de negentienjarige middenvelder. Volgens de Engelse krant is het bovendien niet uitgesloten dat ook Chelsea FC zich in de strijd zal gaan mengen.

Erik ten Hag en co. zouden erg geïnteresseerd zijn in Bellingham. Als de club weet hoeveel geld er komende zomer uitgegeven kan worden, is de kans groot dat er snel een bod zal worden uitgebracht op de Engelse middenvelder. Toch is een transfer komende zomer geen uitgemaakte zaak. Dortmund hoopt de middenvelder nog één seizoen in de Bundesliga te houden. 

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!