Nieuws

Telegraaf: Ajax werkt aan de zomerse komst van AZ-middenvelder Reijnders

Telegraaf: Ajax werkt aan de zomerse komst van AZ-middenvelder Reijnders

14 maart - 06:45 Laatste update: 08:21
14

Ajax maakt werk van Tijjani Reijnders, meldt De Telegraaf. De Amsterdammers hebben zich gemeld bij het management van de middenvelder van AZ.

De 24-jarige Reijnders verlengde onlangs zijn contract bij AZ tot de zomer van 2027 en dus zal Ajax met flink wat geld over de brug moeten komen. Dat zou naar verwachting geen problemen op moeten leveren, aangezien de Amsterdammers met Mohammed Kudus over een ware goudmijn denken te beschikken.

Reijnders zou als opvolger moeten gelden van Edson Álvarez. De Mexicaan stond afgelopen zomer in de belangstelling van clubs uit de Premier League, ook van bijvoorbeeld Chelsea dat liefst vijftig miljoen euro voor hem over had. Mocht AZ overstag gaan, dan is het de tweede speler die het in korte tijd aan Ajax verkoopt. Eerder maakte Owen Wijndal al de overstap naar de Johan Cruijff Arena.

Ajax is niet de enige club die het in Reijnders ziet zitten. Zo zou er ook de nodige belangstelling zijn vanuit de Serie A. Tijdens het duel tegen Lazio (1-2 winst voor AZ) zaten Napoli, Fiorentina en Atalanta Bergamo naar verluidt op de tribune voor de Nederlander.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!