Nieuws

Volgende harde klap voor Chelsea: vedette zes weken aan de kant door knieproblemen

Volgende harde klap voor Chelsea: vedette zes weken aan de kant door knieproblemen

28-02-2023 11:20

Thiago Silva staat de komende zes weken aan de kant vanwege schade aan zijn knie. Daarmee houdt het rampseizoen van Chelsea FC voorlopig nog niet op. 

Chelsea deelt via de officiële kanalen dat de 38-jarige Braziliaan een knieblessure heeft opgelopen in het duel met Tottenham Hotspur, dat met 2-0 verloren ging. Silva verliet na een kwartier het veld in Noord-Londen en staat nu dus langere tijd buitenspel. Het wordt geschat dat de vedette zes weken aan de kant staat.

Het is de volgende klap voor Chelsea, dat op de tiende plaats bungelt in de Premier League. Nummer elf Aston Villa kent alleen een slechter doelsaldo, waardoor het goed mogelijk is dat The Blues dit seizoen in het rechterrijtje eindigen. De club haalde voor ruim 300 miljoen euro aan spelers op in de winter, maar dat heeft tot dusver weinig geholpen. Manager Graham Potter staat onder grote druk bij de club. Chelsea won de laatste vijf wedstrijden niet in Engeland.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!