Transfernieuws

'Inter Miami laat oog vallen op volgende Argentijnse speler van wereldklasse'

'Inter Miami laat oog vallen op volgende Argentijnse speler van wereldklasse'

28-02-2023 10:40

Inter Miami CF heeft een derde topspeler op het oog die naar de Verenigde Staten moet komen. Naast Lionel Messi en Sergio Busquets is de club nu ook zeer geïnteresseerd in Ángel Di María. 

Volgens La Gazzetta dello Sport staat de Argentijnse vleugelspeler nu officieel op de radar van Inter Miami. De 35-jarige voetballer was van grote waarde voor Argentinië tijdens het WK en speelt de laatste weken met vuur in de benen bij Juventus. Di María was donderdag nog goed voor een hattrick in het Europa League-duel met FC Nantes.

Inter Miami stikt van de oud-profs en wordt beheerd door David Beckham. De trainer van de club is Phil Neville, broer van Gary. "We willen de beste spelers in de wereld naar de club brengen", stelde de oud-prof eerder in februari aan The Times. "Dit zijn geweldige spelers die nog veel kunnen bijdragen aan de competitie in de VS. Voor de MLS zou het een game-changer zijn als ze komen", liet Neville eerder weten.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!