Reactie

Ten Hag ziet Manchester United volgende stap zetten: 'Eén klein biertje mag wel'

Ten Hag ziet Manchester United volgende stap zetten: 'Eén klein biertje mag wel'

24-02-2023 08:42

Erik ten Hag stelt dat Manchester United door de overwinning tegen FC Barcelona (2-1) de volgende stap heeft gezet. De Nederlandse manager neemt er een biertje op.

"Natuurlijk was het een geweldige avond", begint Ten Hag na afloop voor de camera’s van ESPN. De statuur van Barcelona maakt de overwinning zo bijzonder. "Ze staan acht punten voor op Real Madrid, die zijn zo goed, dat zag je afgelopen dinsdag. Als je in staat bent om van deze ploeg te winnen, dan maakt dat impact. Het geeft geloof en vertrouwen, daar kan je op voortborduren."

"De eerste helft was een beetje vlak aan beide kanten. De eerste goal is belangrijk, dat weten we. Die kregen we tegen en dat was onnodig", vervolgt Ten Hag, die een belangrijke omzetting deed. "We hebben op het geloof ingepraat, we konden het nog omdraaien. We brachten Antony en dat bracht geloof in de ploeg. Die heeft vertrouwen en is voor niemand bang, wat ook geldt voor Garnacho. Toen viel de 1-1 en dan gaat het helemaal lopen."

Ontstaat er iets op Old Trafford? "Dat denk ik wel, dit is de volgende stap. Als je van Barcelona kan winnen, dan geeft dat vertrouwen. Zondag is er een hele belangrijke wedstrijd (League Cup finale tegen Newcastle United, red.), maar één klein biertje mag wel vandaag."

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!