Transfernieuws

'Barcelona-interesse in City-sterkhouder neemt toe: zaakwaarnemer gespot'

'Barcelona-interesse in City-sterkhouder neemt toe: zaakwaarnemer gespot'

17-02-2023 12:38
1

Diverse vooraanstaande journalisten achten de overgang van Ilkay Gündogan van Manchester City naar FC Barcelona aannemelijk. De spelmaker zou zelf openstaan voor een transfer naar Spanje.

Volgens informatie van BILD-journalist Christian Falk geldt Gündogan als groot bewonderaar van Xavi Hernández. Een eventuele verlenging bij de ploeg van manager Pep Guardiaola behoort eveneens nog tot de mogelijkheden. "Zijn zaakwaarnemer en oom, Ilhan Gündoğan, beoordeelt momenteel de markt en zijn kansen bij Barcelona", zegt hij tegen Caught Offside.

De belangenbehartiger van de middenvelder rekent ook Barcelona-verdediger Andreas Christensen tot zijn klantenbestand, wat mogelijk helpt in de onderhandelingen. Volgens Falk is het aan de speler, wiens contract komende zomer verloopt bij Manchester City. Gerard Romero doet er nog een schepje bovenop. Volgens de Spanjaard heeft de vertegenwoordiging van Gündogan reeds een ontmoeting gehad met Barcelona en geldt hij binnen de club als 'zeer reëele' optie.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!