Nieuws

'Het valt tegen, Feyenoord lijkt helemaal flabbergasted dat ze 1-0 achterkomen'

'Het valt tegen, Feyenoord lijkt helemaal flabbergasted dat ze 1-0 achterkomen'

05-02-2023 15:37
1

De analisten van ESPN zagen een twijfelend Feyenoord in de eerste helft van de topper tegen PSV. De Rotterdammers maken nog geen sterke indruk in de eigen Kuip, waar PSV bij rust met 0-1 leidt door een treffer van Anwar El Ghazi.

"Ik vind dat het tegenvalt, zeker van Feyenoord", steekt Kenneth Perez van wal. "We hebben het over hoe goed ze druk zetten en energie kunnen leveren. Het is een beetje dood. Zowel op het veld als erbuiten. Ze lijken helemaal flabbergasted dat ze 1-0 achterkomen", stelt de Deense analist, die wel onder de indruk was van de PSV-treffer. "Simons doet het goed. Wachten, wachten en wachten en geeft de bal op het juiste moment met de juiste snelheid."

Ook Mario Been zag een weifelend Feyenoord in het eerste bedrijf. "Feyenoord twijfelt in alles en krijgt geen druk op PSV. Het is heel slordig en onrustig. Je hoopt dat De Kuip je over het dode punt tilt, maar ook daar is het heel stil vandaag. Feyenoord speelt het meest op de helft van de tegenstander. Het is besluiteloos, maar ze creëren niet al te veel."