Nieuws

Toornstra verlengt contract bij Feyenoord: 'Veel successen gekend met de club'

Toornstra verlengt contract bij Feyenoord: 'Veel successen gekend met de club'

24-12-2021 09:49 Laatste update: 10:28

Jens Toornstra heeft een nieuw contract bij Feyenoord ondertekend. De aanvoerder van de Rotterdammers ligt nu tot medio 2023 vast. In de verbintenis is een optie voor nog een seizoen opgenomen.  

Technisch directeur Frank Arnesen is in zijn nopjes met de contractverlenging. "Onverzettelijk, altijd voorop te vinden in de strijd, nooit verzakend", vertelt de beleidsbepaler op de clubsite. "Jens is een speler die al seizoenen lang zijn waarde bewijst. Niet alleen op het veld maar ook in de kleedkamer en in het algemeen als modelprof. Jens is een enorm veelzijdige voetballer waar we ontzettend blij mee zijn. Dus is het mooi dat hij nog langer bij de club wil blijven." 

Toornstra is op zijn plek in Rotterdam-Zuid en overwoog nog nooit te vertrekken bij Feyenoord. "Ik heb al vaker geroepen dat ik het hier onwijs naar mijn zin heb en ik me gelukkig voel. De afgelopen jaren heb ik al veel successen gekend met de club. Ik heb tot nu toe al een heel mooie tijd achter de rug en ga waarschijnlijk ook nog mooie jaren tegemoet", besluit de captain van de Rotterdammers.  

Het huwelijk tussen Feyenoord en Toornstra duurt als sinds 2014, toen de destijds 25-jarige middenvelder in De Kuip neerstreek. De Stadionclub betaalde toen 3,5 miljoen euro aan FC Utrecht om de viervoudig-international van Oranje binnen te halen. Met Feyenoord won de aanvoerder vier prijzen: de Eredivisie, de Johan Cruijff Schaal en de de KNVB Beker (twee keer). 

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!