Nieuws

'PSV-ziekenboeg niet nóg voller: Ramalho krijgt goed nieuws na vroege wissel'

'PSV-ziekenboeg niet nóg voller: Ramalho krijgt goed nieuws na vroege wissel'

23-12-2021 21:58

PSV heeft een tamelijk rimpelloze donderdagavond achter de rug, waar in de wintertitel veilig werd gesteld en er ook geen blessurenieuws van betekenis is geweest. André Ramalho haakte donderdag in de loop van de eerste helft af, maar volgens het Eindhovens Dagblad valt de schade mee bij de Braziliaan.

Ramalho verstapte zich na een klein half uur spelen en raakte geblesseerd aan zijn enkel. De centrale verdediger probeerde het nog even, maar moest zich nog voor rust laten vervangen door Armando Obispo. Het was voor het eerst dat de 29-jarige Braziliaan een Eredivisie-wedstrijd waaraan hij begon, niet afmaakte.

Het ED kan eventuele zorgen bij de PSV-fans alvast wegnemen. 'De blessure van Ramalho lijkt mee te vallen. Hij is inmiddels behandeld en er lijkt geen sprake van grote schade'. Het lijkt erop dat de wedstrijd tegen FC Groningen van 16 januari 2022 niet in gevaar zal komen.

De PSV-ziekenboeg was in de laatste weken sowieso al goed gevuld. Spelers als Davy Pröpper, Ryan Thomas, Noni Madueke, Eran Zahavi, Bruma en Ritsu Doan ontbraken al.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!