Transfernieuws

Update: Eindhovens Dagblad bevestigt: PSV heeft Silva nu écht binnen

Update: Eindhovens Dagblad bevestigt: PSV heeft Silva nu écht binnen

24 januari - 18:19 Laatste update: 18:43
0

PSV heeft de eerste winterversterking binnen: Fábio Silva komt op huurbasis over van Wolverhampton Wanderers. De spits werd het afgelopen anderhalf jaar uitgeleend aan RSC Anderlecht, maar wilde daar vertrekken en daar geeft de Engelse club gehoor aan.

Het Eindhovens Dagblad meldt dat de deal nu kogeltje rond is en PSV na de verkoop van Cody Gakpo en Noni Madueke een nieuw gezicht mag verwelkomen in het Philips Stadion. De Portugese aanvaller is zaterdagavond ook al aanwezig in het stadion om de wedstrijd tussen PSV en Vitesse te bekijken.

Bij PSV dreigde na de verkoop van Gakpo en Madueke even een leegloop, gezien Ibrahim Sangaré ook de nodige interesse kent, maar met de komst van de Portugese spits wordt nu ook de nodige versterking gehaald. Algemeen directeur Marcel Brands liet eerder al weten het opgebrachte geld van de transfers te gebruiken om spelers te halen. Vitesse speelt zaterdagavond tegen Vitesse en kan met een overwinning nóg meer druk op de Klassieker zetten, die Feyenoord en Ajax zondagmiddag afwerken. 

Update: PSV-clubwatcher Rik Elfrink meldt dat PSV Fabio Silva nu écht binnen heeft. De spits komt op huurbasis over van Wolverhampton Wanderers, dat in eerste instantie nog wat 'tegensputterde'. 

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

 

Plaats een reactie