Nieuws

'Danjuma naar PSV wordt een moeilijk verhaal, maar niet geschoten is altijd mis'

'Danjuma naar PSV wordt een moeilijk verhaal, maar niet geschoten is altijd mis'

20-01-2023 09:27

Het aantrekken van Arnaut Danjuma door PSV wordt 'een moeilijk verhaal', stelt Rik Elfrink van het Eindhovens Dagblad. Everton lijkt met de aanvaller van Villarreal CF aan de haal te gaan, waar het voor PSV meer een 'niet geschoten is altijd mis'-verhaal lijkt te zijn.

Zowel PSV als Ajax zouden Danjuma aan de selectie toe willen voegen, maar kunnen op het nodige oorlogsgeweld uit de Premier League rekenen. Eerder deze vrijdagochtend meldde Fabrizio Romano a dat de Oranje-international waarschijnlijk naar Everton lijkt te gaan. Ook Elfrink denkt dat Danjuma in ieder geval niet naar Eindhoven zal gaan. "Dat wordt wel een moeilijk verhaal. Niet geschoten is altijd mis, denken ze bij PSV", klinkt het bij ESPN.

Ondanks dat PSV de grootste moeite heeft met inkomende transfers, stromen de miljoenen van uitgaande transfers binnen. Cody Gakpo vertrok al voor een transfersom van om en nabij de vijftig miljoen euro, terwijl Noni Madueke ook op het punt staat om zijn toptransfer naar Chelsea af te ronden. Voor de Engelsman word een bedrag dat in de buurt komt van 38 miljoen euro betaald.

"PSV verkoopt deze winter voor tachtig of negentig miljoen euro, dat is natuurlijk een gigantisch bedrag. PSV is daarmee in één klap uit alle financiële zorgen, maar sportief zijn er natuurlijk wel zorgen", concludeert de journalist, die merkt dat de achterban onrustig is. "Als er zaterdag niet gewonnen wordt van Vitesse, dan zijn de spreekwoordelijke rapen gaar voor PSV, vrees ik. De achterban begint nu ook te morren, merk je."

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!