Nieuws

Slecht nieuws uit Alkmaar: AZ moet Beukema de komende weken missen door blessure

Slecht nieuws uit Alkmaar: AZ moet Beukema de komende weken missen door blessure

18-01-2023 10:40

AZ is Sam Beukema de komende weken kwijt, meldt de club via de officiële kanalen. De Alkmaarders zagen de centrale verdediger uitvallen tegen SC Heerenveen en vreesden al voor een blessure die hem even aan de kant houdt, en dat is nu het geval.

Afgelopen zaterdag werd Beukema in de zeventigste minuut gewisseld in Friesland. Wel is er goed nieuws en slecht nieuws voor AZ. De club uit de Zaanstreek vreesde ervoor dat de verdediger een kruisbandblessure zou hebben opgelopen, maar daar is geen sprake van.

Beukema is dit seizoen belangrijk voor de ploeg van Pascal Jansen. De voormalig speler van Go Ahead Eagles miste nog geen minuut dit seizoen en maakt een solide indruk. Zinho Vanheusden is de man die de defensieve problemen waarschijnlijk op zal gaan lossen.  

Het goede seizoen van Beukema is niet onopgemerkt gebleven in Europa. Het Italiaanse Bologna houdt de verrichtingen van de rechtspoot nauwlettend in de gaten.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!