Nieuws

Update: Aanwinst van FC Emmen is speelgerechtigd en kan eerste minuten gaan maken

Update: Aanwinst van FC Emmen is speelgerechtigd en kan eerste minuten gaan maken

26 januari - 15:39 Laatste update: 15:39
0

FC Emmen heeft met Oussama Darfalou een nieuwe spits in huis. De aanvaller maakt transfervrij de overstap en tekent tot de zomer van 2024.

Ronald Lubbers is in zijn nopjes met de komst van Darfalou. "We volgden Oussama al langer", aldus de voorzitter van FC Emmen. "Hij kan qua dynamiek iets extra’s brengen, datgene waar we naar op zoek waren. Helaas is het in zijn tijd bij Vitesse nooit tot een huurdeal gekomen. Toen de mogelijkheid zich voordeed om hem tegen EU-voorwaarden transfervrij over te nemen, waren we er snel uit."

Darfalou speelde al eerder in de Eredivisie voor Vitesse, dat hem in juli 2018 uit Algerije ophaalde. De Arnhemmers verhuurde hem aan VVV-Venlo en PEC Zwolle. In 2022 vertrok de spits naar het Marokkaanse MAS Fes. In totaal speelde Darfalou al 94 duels in de Eredivisie.

De degradatiekraker tegen SC Cambuur Leeuwarden van komende zondag komt nog te vroeg. De Marokkaanse bond moet de spits nog vrijgeven.

Update: Oussama Darfalou kan zich opmaken voor zijn eerste minuten in het shirt van FC Emmen. De aanvaller is vrijgegeven door de Marokkaanse bond, meldt de club uit Drenthe via de officiële kanalen. Zodoende kan hij debuteren tegen de tegenstander van aanstaande zaterdag, RKC Waalwijk.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

 

Plaats een reactie