Nieuws

Twente smijt deur dicht: sterkhouder Zerrouki blijft en gaat niet naar Feyenoord

Twente smijt deur dicht: sterkhouder Zerrouki blijft en gaat niet naar Feyenoord

07-01-2023 21:45
3

FC Twente heeft de transferonderhandelingen tussen Ramiz Zerrouki en Feyenoord stopgezet. Dat meldt FC Twente-watcher Leon ten Voorde zaterdagavond op Twitter.

Woensdagmiddag werd duidelijk dat de Rotterdammers wederom hun interesse in de Algerijnse middenvelder hadden getoond. Dat gebeurde eerder al eens, maar toen mislukte een transfer van Zerrouki op een haar na. Ook nu lijkt een overstap van de controleur naar De Kuip er niet van te gaan komen.

Feyenoord naderde volgens bronnen de geschatte vraagprijs van zeven miljoen, maar FC Twente maakte bij vrijwel ieder discutabel moment duidelijk dat ze hun sterkhouder niet wilden laten gaan. "De trainer, de technisch directeur en de club willen dat Zerrouki het seizoen hier afmaakt: dus hij moet gewoon blijven", aldus trainer Ron Jans onlangs tegenover de NOS. "Dat hoge bod komt in de zomer dan maar."

Feyenoord-coach Arne Slot is nog altijd op zoek naar een echte vervanger van de in de zomer vertrokken Fredrik Aursnes. Quinten Timber kwam over van FC Utrecht, maar is lang niet zo controlerend ingesteld als zijn Noorse voorganger en bovendien momenteel geblesseerd. De stadionclub zou naar verluidt ook interesse hebben getoond in de jonge Sivert Mannsverk van Molde FK.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!