Nieuws

'Feyenoord komt in zoektocht naar nieuwe controleur wederom uit bij Zerrouki'

'Feyenoord komt in zoektocht naar nieuwe controleur wederom uit bij Zerrouki'

04-01-2023 18:23
9

Feyenoord heeft weer bij FC Twente aangeklopt voor Ramiz Zerrouki. Dat melden bronnen aan het doorgaans goed geïnformeerde 1908.nl. De Rotterdammers zijn nog steeds op zoek naar een echte vervanger voor de vertrokken Fredrik Aursnes.

Aursnes ging in de zomer voor maar liefst dertien miljoen euro naar Benfica, maar Feyenoord haalde er geen directe vervanger voor terug. Quinten Timber kwam van FC Utrecht naar De Kuip, al is zijn controlerende waarde lang niet zo groot voor de ploeg van trainer Arne Slot als de Noor dat had. Bovendien ligt Timber momenteel enige tijd uit de roulatie.

Daarom lijkt Feyenoord opnieuw haar zinnen te hebben gezet op de Algerijn van FC Twente. Eerder mislukte een deal tussen beide clubs op een haar na. Zerrouki gaf toen zelf al aan zijn keuze voor Feyenoord te hebben gemaakt. Zijn contract in Enschede loopt nog tot medio 2024, waardoor de stadionclub een bedrag van ongeveer zeven miljoen euro op tafel zou moeten leggen.

Feyenoord hervat de Eredivisie komende zondag met de uitwedstrijd tegen FC Utrecht. FC Twente trapt speelronde 15 twee dagen eerder af in de eigen Grolsch Veste tegen FC Emmen.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!