Nieuws

Terugkerende Martínez krijgt complimenten van teamgenoot: 'Zeer hoog niveau'

Terugkerende Martínez krijgt complimenten van teamgenoot: 'Zeer hoog niveau'

30-12-2022 12:37

Lisandro Martínez is weer terug bij Manchester United. De oud-Ajacied won afgelopen maand met Argentinië het WK in Qatar. De verdediger kan rekenen op complimenten van zijn maatje achterin, Victor Lindelöf.

Martínez maakte in de voorbije maanden indruk als nieuwe aanwinst van The Red Devils. In de WK-finale speelde hij bovendien een halfuur mee. Lindelöf beaamt de complimenten die over zijn teamgenoot heen vallen. "Licha settelde zich snel en ik denk dat iedereen in de selectie hem heeft geholpen zich thuis te voelen. Hij presteert bij Argentinië bovendien op een zeer hoog niveau. Dat helpt ons ook weer."

Lindelöf deed zijn verhaal richting The Manchester Evening News. De ploeg van manager Erik ten Hag speelt op Oudejaarsdag in de competitie tegen Wolverhampton. Ze bezetten een huidige vijfde plaats in de Premier League.

"Sinds hij bij de club is gekomen, is hij fantastisch geweest in zijn energie en passie voor het spel. Alles wat hij doet, is altijd op honderd procent en zo hoort het ook. Hopelijk kan hij zijn niveau vasthouden", aldus de Zweed.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s