Nieuws

Til kijkt uit naar Klassieker ondanks irritatie: Daar is wel genoeg over gezegd

Til kijkt uit naar Klassieker ondanks irritatie: "Daar is wel genoeg over gezegd"

17-12-2021 16:58 Laatste update: 16:59

Guus Til vindt het maar vermoeiend om het telkens weer over Ajax te moeten hebben. Zondagmiddag staat De Klassieker op het programma en de middenvelder heeft vertrouwen in zijn team. Til is er daarnaast ook klaar mee om het telkens weer over de lege stadions te hebben.

"Om het daar nu weer over te hebben", zegt Til over de lege stadions tegen RTV Rijnmond. "Het is al een tijdje zo en is vorig jaar ook zo geweest. Ik heb niet echt zin om er weer wat over te zeggen. Natuurlijk is dit de Klassieker en had ik die graag met supporters gespeeld." De middenvelder kijkt enorm uit naar zijn allereerste Klassieker. "In de toekomst kijk je toch terug op je carrière en kan je zeggen dat je een Klassieker hebt gespeeld. En gewonnen? Dat hoop ik wel ja!"

Til wil het op de persconferentie niet te veel over tegenstander Ajax hebben. "Daar is wel genoeg over gezegd. Ze zijn gewoon ontzettend goed. Ik denk dat we het ze heel moeilijk kunnen maken en ik denk zeker ook dat we kunnen winnen. Maar we zijn wel de underdog", zegt de middenvelder. Ajax en Feyenoord staan allebei op 36 punten in de Eredivisie, met één punt achterstand op koploper PSV.

Til is officieel nog speler van Spartak Moskou, dat hem heeft uitgeleend aan de Rotterdammers. Til heeft het goed naar zijn zin bij Feyenoord, maar het is de vraag of de club genoeg geld kan neerleggen om de middenvelder definitief over te nemen van de Spartak. 

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!