Transfernieuws

'Carrasco wil vertrekken bij Atlético nadat club afspraken niet nakomt'

'Carrasco wil vertrekken bij Atlético nadat club afspraken niet nakomt'

24-12-2022 19:38

Yannick Carrasco wil vertrekken bij Atlético Madrid en liever vandaag dan morgen. Volgens het Spaanse MARCA is de Belgische aanvaller boos op de club vanwege het niet nakomen van afspraken. 

Atlético Madrid had gesteld het contract van Carrasco open te breken en te verbeteren, maar dat is tot op heden nog niet gebeurd. De Belg is zo ontzet dat hij het liefst wil vertrekken bij de club en daar lijken Los Colchoneros aan mee te zullen werken. 

Simeone is nog altijd groot fan van de vlugge vleugelspeler, maar heeft zich inmiddels ook neergelegd bij de vertrekwens. De 29-jarige aanvaller mag voor 40 miljoen euro vertrekken. Carrasco is dit seizoen niet zeker van een basisplaats, maar was de voorgaande seizoenen vaak belangrijk voor de Madrileense club.

Carrasco begon zijn profcarrière in de jeugd bij KRC Genk en vertrok in 2010 naar AS Monaco. In 2015 arriveerde de speler bij Atlético. De eerste twee seizoenen werd Carrasco verhuurd aan Chinese clubs. De Belg keerde in 2020 terug bij de Madrilenen. 

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!