Nieuws

Ten Hag looft United-aanvaller: 'Hij is een voortdurende bedreiging'

Ten Hag looft United-aanvaller: 'Hij is een voortdurende bedreiging'

23-12-2022 10:03 Laatste update: 10:30

Erik ten Hag is enorm te spreken over de prestaties van Marcus Rashford. De teruggekeerde WK-ganger was woensdagavond met een prachtige solo belangrijk voor Manchester United en dat leverde complimenten op van zijn manager.

Rashford scoorde de 2-0 in de League Cup-wedstrijd tegen Burnley. "Ik denk dat hij op een heel goed niveau zit, zijn prestaties verbeteren veel van wedstrijd tot wedstrijd", zei Ten Hag na het gewonnen bekerduel. "Hij is een voortdurende bedreiging, vandaag maar ook in veel andere wedstrijden dit seizoen. Hij heeft al veel doelpunten gemaakt en doet ook veel verdedigend werk, vergeet dat niet."

"Ik ben erg blij met zijn prestaties en ik hoop en verwacht dat hij deze stijgende lijn doortrekt", vervolgde Ten Hag, die tevreden was over de arbeid die Rashford woensdagavond leverde. "Hij heeft opnieuw hard gewerkt, met veel loopacties achter de verdedigingslinie. Daarnaast scoorde hij een geweldig doelpunt uit een fenomenale solo."

Dankzij de overwinning op Burnley heeft Manchester United zich geschaard bij de laatste acht van de League Cup. In de kwartfinale nemen Rashford en consorten het op tegen Charlton Athletic, de nummer achttien van de League One.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!