Nieuws

Heracles verwelkomt Servisch international: 'Een buitenkans die voorbij komt'

Heracles verwelkomt Servisch international: 'Een buitenkans die voorbij komt'

21-12-2022 16:00
0

Heracles Almelo heeft zich versterkt met Sava Cestić. De centrale verdediger komt transfervrij over van HNK Rijeka en tekent voor 3,5 jaar bij de koploper van de Keuken Kampioen Divisie.

De 21-jarige Cestić speelde al twee interlands voor de Servische nationale ploeg en is de eerste winteraanwinst voor Heracles. "Ik ben al langer in contact met Heracles Almelo en ik ben blij om hier nu te zijn", reageert de verdediger tegenover de clubkanalen. "Nederland is een land dat mij trekt door zowel de mensen als het voetbal dat hier wordt gespeeld. Ik hoop dat ik een mooie tijd tegemoet ga met alle mensen hier in Almelo."

Technisch directeur Nico-Jan Hoogma is blij dat Heracles Cestić heeft weten te strikken. "Sava is een buitenkans die nu voorbijkomt en ik ben blij dat wij ons hebben kunnen verzekeren van zijn komst. Vanaf 2019 staat hij bij onze scouting op de radar en houden wij zijn ontwikkeling in de gaten. Hij debuteerde bij FC Koln in de Bundesliga en maakte ook al zijn debuut voor de Servische nationale ploeg in de wedstrijden tegen Jamaica en Japan. Sava is een jonge speler met veel potentie en beschikt al over de nodige ervaring", aldus Hoogma.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

 

Plaats een reactie