Nieuws

Zerrouki: 'We zijn heel gretig om na de winter het hoogst mogelijke te bereiken'

Zerrouki: 'We zijn heel gretig om na de winter het hoogst mogelijke te bereiken'

19-12-2022 23:26 Laatste update: 23:54

Ramiz Zerrouki verwacht dat hij na de winterstop 'gewoon' nog bij FC Twente zal voetballen. De international van Algerije wil met de Tukkers een mooie prestatie neerzetten in de Eredivisie.

"We zijn heel gretig om na de winter het hoogst mogelijke te bereiken", reageert Zerrouki, die uitkijkt naar het eerste duel na de winter tegen FC Emmen, in gesprek met RTV Oost. "Maar dan moeten we de wedstrijd wel gaan beslissen. Dat moet beter", beseft de Algerijns international.

Zerrouki stond afgelopen zomer in de belangstelling van verschillende binnenlandse én buitenlandse ploegen. Feyenoord leek na het vertrek van Fredrik Aursnes serieus te worden, maar vond de vraagprijs toch te hoog. Ondanks dat de Twente-middenvelder destijds positief tegenover een overstap naar Feyenoord stond, verwacht hij na de winterstop nog in Enschede te voetballen. "Zeker is het nooit. Ik ben nu hier, er speelt niets", benadrukt hij.

"Voor mij is het gewoon simpel: ik ben hier happy. We hebben een leuke eerste seizoenshelft gedraaid. Dus ik ben ook gewoon hier met mijn hoofd", besluit Zerrouki.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!