Nieuws

'Ajax krijgt in strijd om Noppert concurrentie van talloze Europese clubs'

'Ajax krijgt in strijd om Noppert concurrentie van talloze Europese clubs'

13-12-2022 13:43

De strijd om Andries Noppert lijkt los te barsten. Niet alleen Ajax, maar ook een aantal andere Europese clubs zouden interesse hebben in de doelman van sc Heerenveen en Oranje.

Dat meldt journalist Rudy Galetti van CalcioMercato en Sky Italy via twitter. Het gaat vermoedelijk om een aantal Italiaanse clubs, terwijl ook Primera División-club Real Betis aan de 28-jarige doelman werd gelinkt. Noppert blijft zelf rustig onder de situatie. "Met een transfer ben ik nu nog niet bezig. We moeten kijken wat er allemaal gaat gebeuren. Ik laat het op me af komen."

Technisch manager Ferry de Haan wacht de situatie geduldig af, gaf hij aan tegenover Omrop Fryslân. "Vanuit de media staat de telefoon roodgloeiend, maar niet vanuit clubs. Ik heb helemaal niets gehoord tot vandaag toe. Maar we houden wel rekening met interesse. We moeten onze ogen niet sluiten voor de realiteit."

Volgens Het Parool mikt Heerenveen om zo'n tien miljoen euro voor Noppert. De doelman heeft nog een contract tot medio 2024 bij de Friezen

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!