Nieuws

Vermeend seksschandaal in de selectie van Servië daags voor clash met Zwitserland

Vermeend seksschandaal in de selectie van Servië daags voor clash met Zwitserland

01-12-2022 11:42

Een vermeend seksschandaal zet de verhoudingen binnen de selectie van Servië op scherp. De vrouw van reservedoelman Predrag Rajkovic zou een verhouding hebben met Dusan Vlahovic, die het verhaal ontkent.

Servië speelt vrijdag de kraker tegen Zwitserland, waarin onderling zal worden uitgemaakt wie zich bij de laatste zestien mag voegen op het WK in Qatar. Het seksschandaal komt dan ook niet op een gelegen moment, al wordt het verhaal ontkent door een van de hoofdrolspelers.

"Sorry dat ik hier op deze manier moet beginnen, maar ik moet hierover spreken omdat mijn naam door het slijk wordt gehaald", reageert Vlahovic, geciteerd door De Telegraaf. "Het is te absurd voor woorden. Het is duidelijk dat de mensen die dit verspreiden zich vervelen en niks beter te doen hebben. Ze zijn gefrustreerd of boos, en ze willen het nationale team gewoon tegenwerken."

"De sfeer binnen de nationale ploeg is nog nooit zo goed geweest", vervolgt de aanvaller van Juventus. "We zijn meer verenigd dan ooit. Deze verhalen zijn dan ook ridicuul. Ik had gehoopt dat ze ons zouden steunen vlak voor zo’n belangrijke wedstrijd, maar niet dus. Het gaat dan ook nog eens over mensen die nog niks bereikt hebben in hun leven. Het zijn kleine mensen, die geen extra aandacht verdienen door mijn naam."

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie