Nieuws

Oranje gewaarschuwd: 'Nederlaag Argentinië niet de laatste verrassing op WK'

Oranje gewaarschuwd: 'Nederlaag Argentinië niet de laatste verrassing op WK'

23-11-2022 08:46

Ecuador-keeper Hernán Galíndez denkt niet dat Saudi-Arabië-Argentinië (2-1) de laatste verrassing is van dit WK. De doelman waarschuwt het Nederlands elftal voor het duel van komende vrijdag.

Ook de doelman keek naar het duel tussen Nederland en Senegal en zag Oranje niet overheersen tegen de Afrikanen. "Ondanks de zege van Nederland, waren ze aan elkaar gewaagd. Er zijn zeker manieren om Nederland pijn te doen", aldus Galíndez op de persconferentie in aanloop naar het tweede duel in poule A. De zege van Saudi-Arabië maakt indruk op de Ecuadoriaanse keeper. "Argentinië was gedurende drie jaar 36 interlands op rij ongeslagen. In het voetbal heb je geen garanties."

"Wij speelden eind maart nog 1-1 tegen Argentinië. Toen hadden we eigenlijk moeten winnen", gaat de doelman verder. "Maar ik denk dat de nederlaag van Argentinië niet de laatste verrassing van dit WK zal blijken."

Al met al heeft de keeper van het Ecuadoriaanse SD Aucas vooral heel veel zin in de wedstrijd tegen het Nederlands elftal van bondscoach Louis van Gaal. "Het zal een zware wedstrijd worden, maar ik verwacht dat Nederland ons respectvol benadert. We hebben nog twee duels de kans om naar de achtste finales te gaan."

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!