Nieuws

Update: United bevestigt mogelijke verkoop: 'zoeken naar alternatieve innovatie'

Update: United bevestigt mogelijke verkoop: 'zoeken naar alternatieve innovatie'

22-11-2022 22:42 Laatste update: 22:40
3

De kans bestaat dat de familie Glazer op korte termijn vertrekt bij Manchester United. De bekritiseerde eigenaren van de Engelse grootmacht zijn op zoek naar 'potentiële bronnen voor externe investeringen'.

Het is niet uitgesloten dat de club verkocht wordt, meldt Sky Sports. De Glazers zijn niet geliefd bij de achterban van United en krijgt continu kritiek te verduren. Volgens de aanhang gaat het de familie Glazer niet om de sportieve prestaties, maar puur op de financiën. Het is nog niet bekend om welke bedragen het zou gaan bij een eventuele verkoop.

Eerder op de dag werd bekendgemaakt dat de wegen van United en Cristiano Ronaldo per direct scheiden. De Portugees uitte in en interview met Piers Morgan forse kritiek op onder meer de eigenaren en manager Erik ten Hag.

Update: Manchester United heeft via de officiële kanalen aangegeven naar nieuwe investeerders te zoeken. De club doet dit naar eigen zeggen om 'de zoektocht naar alternatieve innovaties op alle mogelijke manieren te verbeteren' voor de 'langetermijnsucces van de club', zo klinkt op de clubsite.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

 

Plaats een reactie