Opstellingen

Van de Beek is basisplaats weer kwijt, niet fitte Ronaldo vervangen door Martial

Van de Beek is basisplaats weer kwijt, niet fitte Ronaldo vervangen door Martial

13-11-2022 16:47 Laatste update: 17:39

Donny van de Beek is na drie basisplaatsen weer naar de bank gewezen bij Manchester UnitedThe Red Devils nemen het zondagmiddag op tegen Fulham en kunnen optimaal profiteren van de nederlagen van Manchester City en Chelsea FC. 

Manchester City kreeg dit weekend de deksel op de neus tegen Brentford en ook Chelsea verloor van Newcastle United. Van de Beek stond de afgelopen drie wedstrijden in de basis, maar maakte geen overtuigende indruk en lijkt nu zijn kans te hebben verspeeld. Cristiano Ronaldo begint eveneens op de bank: de 37-jarige Portugees zou niet helemaal fit zijn en wordt vervangen door Anthony Martial. Tyrell Malacia is wél weer eens in de basis te vinden en begint verrassend genoeg op de rechtsbackpositie. 

United staat zes punten achter op nummer vier Tottenham Hotspur, maar speelde wel twee wedstrijden minder en kan zich met een overwinning dus dichtbij de top vier voegen. De Spurs verloren drie van de laatste vijf wedstrijden en lijken voorlopig uit de race voor de landstitel. Arsenal is verrassend koploper en gaat met een voorsprong van vijf punten op City de winterstop in. 

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!