Nieuws

Simons door het dolle heen na Oranje-uitverkiezing: 'Kan dit niet beschrijven'

Simons door het dolle heen na Oranje-uitverkiezing: 'Kan dit niet beschrijven'

11-11-2022 13:15 Laatste update: 13:41
3

Xavi Simons heeft gereageerd op zijn plek in de WK-selectie van het Nederlands elftal. Bondscoach Louis van Gaal nam de veelzijdige PSV’er op in de lijst en dat moet nog even binnenkomen bij het talent.

"Woorden kunnen niet beschrijven hoe ik me nu voel. Dit is een droom die uitkomt", reageert Simons op Twitter. De aanvaller annex middenvelder zat nog nooit bij de definitieve selectie van het Nederlands elftal en kan zodoende zijn debuut gaan maken op het WK in Qatar.

Simons wil na zijn uitverkiezing nog enkele mensen in het bijzonder bedanken. "Ontzettend veel dank aan mijn familie en de mensen dichtbij me. Mijn moeder, broer en zus in het bijzonder, omdat ze me altijd en onvoorwaardelijk steunen. We gaan naar het WK in Qatar!"

Op 21 november speelt Nederland zijn eerste groepsduel tegen Senegal op het WK in Qatar. De mannen van Van Gaal trappen om 17.00 uur af en mogelijk staat Simons daar dus aan de aftrap.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!