United knikkert Aston Villa uit League Cup na doelpuntrijke tweede helft

10-11-2022 23:15

Manchester United heeft de volgende ronde van de League Cup bereikt. De ploeg van Erik ten Hag won na een krankzinnige tweede helft met 4-2 van Aston Villa, waar afgelopen weekend nog van werd verloren.

United begon met Donny van de Beek en Tyrell Malacia en zonder Cristiano Ronaldo, Jadon Sancho en Antony aan het League Cup-duel. De eerste helft van de wedstrijd was niet om over naar huis te schrijven en dat resulteerde in een 0-0 ruststand.

In de tweede helft draaide het spelbeeld volledig. Ollie Watkins schoot Aston Villa na 48 minuten spelen op een 0-1 voorsprong op Old Trafford, maar één minuut later werd het via Anthony Martial alweer 1-1. Enkele minuten later kwamen de bezoekers door een eigen goal van Diogo Dalot weer op voorsprong: 1-2. Via Marcus Rashford, Bruno Fernandes en Scott McTominay wist de ploeg van Ten Hag de wedstrijd alsnog om te draaien en met 4-2 over de streep te trekken.