Nieuws

De Boer kijkt uit naar clash tussen Rangers en Ajax: 'Die sfeer is ongekend'

De Boer kijkt uit naar clash tussen Rangers en Ajax: 'Die sfeer is ongekend'

31-10-2022 16:22

Ronald de Boer kijkt reikhalzend uit naar het Champions League-duel van Ajax bij Rangers FC. De oud-speler van beide clubs heeft goede herinneringen aan zijn tijd in Glasgow.

"Toen ik er speelde, was het na Londen de meest bruisende stad van het Verenigd Koninkrijk", begint De Boer in gesprek met Ajax Life. Op Ibrox beleefde de voormalig aanvaller mooie momenten. "Het is een van de leukste stadions die je qua sfeer kunt meemaken, denk ik. Als iemand een bal de tribune in schiet, worden ze al wild. Wij denken dan snel van: nou, moet dat nou? Die sfeer is ongekend. Ik voetbalde daar zelf ook met zo veel plezier."

"Het voelt echt als thuiskomen", vervolgt De Boer. "Elke thuiswedstrijd was het een eer om op het veld te staan. Het veld was mooi. Het stadion was mooi. Het ademde voetbal en historie. Als je dan je best doet en presteert, krijg je ook heel veel respect van de mensen daar."

De Boer zal dan ook aanwezig zijn bij het duel tussen Rangers FC en Ajax. "Ik ben er in Schotland dan ook zeker bij."

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!