Nieuws

Ten Hag bevestigt Ronaldo-rentree en geeft Varane-update: 'Alle vragen beantwoord'

Ten Hag bevestigt Ronaldo-rentree en geeft Varane-update: 'Alle vragen beantwoord'

26-10-2022 13:14

Erik ten Hag heeft op de persconferentie bevestigd dat Cristiano Ronaldo onderdeel uitmaakt van de selectie van Manchester United voor het Europa League-duel met Sheriff Tiraspol. De Portugese superster maakt zijn rentree in de spelersgroep na een disciplinaire straf.

Ronaldo weigerde tijdens de 2-0 overwinning op Tottenham Hotspur in te vallen, waarna de Nederlandse manager hem buiten de selectie liet voor het duel met Chelsea (1-1). Tegen de Moldavische club is de 37-jarige spits weer van de partij. "Ja, Cristiano zit morgen in de selectie", zegt Ten Hag op het persmoment.

Verder wilde de manager maar weinig kwijt. "Het is niet moeilijk. We hebben alle vragen beantwoord. Hij was één wedstrijd afwezig en is nu weer terug in de selectie." Tegelijkertijd gaf Ten Hag een update over Raphaël Varane, die met een ogenschijnlijk ernstige blessure uitviel tegen The Blues. "Rapha Varane niet. Hij ligt eruit tot het WK."

Tot slot sloot Ten Hag niet uit dat Manchester United zich gaat roeren op de winterse transfermarkt. "Op dit moment richten we ons op de wedstrijden, maar op de achtergrond gaan we ook door en werken we aan de ploeg. Je kijkt altijd hoe je je kunt verbeteren, dat zullen we blijven doen."

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!