Nieuws

'Een transfer naar Vitesse vond ik een grote middelvinger richting NEC'

'Een transfer naar Vitesse vond ik een grote middelvinger richting NEC'

19-10-2022 16:33

Mattijs Branderhorst kon na de komst van Jasper Cillessen naar NEC, zelf de overstap maken naar rivaal Vitesse. De 28-jarige doelman zag dat echter niet zitten vanwege zijn gevoel bij de Nijmegenaren.

"Een transfer naar Vitesse vond ik een grote middelvinger richting NEC", vertelt Branderhorst in gesprek met de Gelderlander. "Dan kan je zeggen dat de club mij een kunstje heeft geflikt, maar als je logisch nadenkt dan is het heel begrijpelijk dat je Jasper Cillessen haalt wanneer je die kans krijgt. Ik voel me nog steeds een echte NEC’er en dan kan je een transfer naar Vitesse niet maken."

Branderhorst begrijpt dat hij op de bank zit na de komst van Cillessen, maar de doelman neemt geen genoegen met een reserverol. Hij wil spelen en dus is een vertrek uit Nijmegen dichtbij. "Ik zou het begrijpen als de club mij niet laat gaan, omdat ze een goede tweede doelman willen. Dan houdt het voor mij hier na dit seizoen op en vertrek ik transfervrij", aldus de goalie.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!