Nieuws

Napoli waakzaam: 'Ajax gaat reageren na vorige week, we moeten niet gaan rekenen'

Napoli waakzaam: 'Ajax gaat reageren na vorige week, we moeten niet gaan rekenen'

11-10-2022 18:49

SSC Napoli kijkt reikhalzend uit naar de wedstrijd tegen Ajax in de Champions League woensdagavond. Toch zijn de Napolitanen ook waakzaam, laten trainer Luciano Spalletti en spits Giacomo Raspadori weten op de persconferentie.

"Vorige week was mooi, maar we moeten die wedstrijd resetten", citeert Voetbal International Raspadori. "Ik verwacht opnieuw een duel met een hoge intensiteit, met veel een-tegen-een duels en waarin voor ons in de omschakeling ruimte komt te liggen. Daarbij worden we gesteund door ons publiek."

Napoli kan zich woensdagavond al plaatsen voor de achtste finale van het miljardenbal. Toch is Spalletti op zijn hoede. "Wij moeten gewoon hongerig zijn en onze wil tonen, en niet gaan rekenen", aldus de Italiaanse trainer. "Ajax gaat reageren na vorige week, dat is normaal. Daar moeten we op voorbereid zijn. We moeten gewoon doorgaan waar we mee bezig zijn."

"We moeten waakzaam zijn morgen", gaat Spalletti verder. Napoli kan weer beschikken over Victor Osimhen, maar door de aanwezigheid van Raspadori op de persconferentie lijkt de Italiaan voor te sorteren op een reserverol voor de Nigeriaanse spits. Verdediger Amir Rrahmani kan niet meedoen wegens een spierblessure. "We hebben het vorige week in de openingsfase ook lastig gehad, tot onze gelijkmaker. Onze reactie was heel goed en daarna hebben uitstekend gespeeld. Maar we moeten opletten morgen en alles opnieuw moeten geven."

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!