Nieuws

Ronaldo in het ongewisse bij United: 'Topclubs tonen maar geen interesse'

Ronaldo in het ongewisse bij United: 'Topclubs tonen maar geen interesse'

07-10-2022 11:31 Laatste update: 12:09

Cristiano Ronaldo is één van de beste voetballers aller tijden, maar bij Manchester United lijkt de Portugees op een dood spoor te zitten. Daarom heeft de aanvaller zijn zinnen gezet op een winters vertrek. Eén probleem: geen enkele club lijkt Ronaldo te willen. 

Die situatie wordt vrijdag door ESPN geschetst. Ondanks Ronaldo's wens om afgelopen zomer al te vertrekken, kreeg United slechts één bod van een club uit Saoedi-Arabië. Het bod werd door zowel club als speler afgewezen. Een januari-vertrek lijkt ook een lastig verhaal te gaan worden, omdat er nu ook geen clubs aankloppen voor de 37-jarige. Daardoor is United ervan overtuigd dat hij in ieder geval tot de zomer van 2023 blijft.

Ronaldo werd afgelopen zomer in verband gebracht met Chelsea, Napoli en Bayern München, maar United ontving nooit een bod van hen. Ronaldo kent een moeilijke seizoensstart en scoorde slechts één doelpunt dit seizoen. Dat was een penalty tegen Sheriff in de Europa League. 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Cristiano Ronaldo (@cristiano)

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!