Nieuws

Bosz staat met Lyon voor enorm belangrijk duel: 'De winst is noodzakelijk'

Bosz staat met Lyon voor enorm belangrijk duel: 'De winst is noodzakelijk'

05-10-2022 15:49

Peter Bosz verloor de laatste vier competitiewedstrijden met Olympique Lyon en heeft aanstaande vrijdag dus echt een overwinning nodig. Mocht het weer fout gaan, lonkt een ontslag.

"Deze job is niet makkelijk", begint Bosz op de persconferentie in aanloop naar het duel met Toulouse. "Ik ben het niet gewend om vier keer op rij te verliezen. Als je wint is alles makkelijk en is iedereen blij, maar dat is nu even niet zo. We moeten het echt laten zien vrijdag. De winst is noodzakelijk. Hoe we uit deze dip gaan komen? Dat gaan we samen doen. We gaan niet achterover zitten en wachten totdat we worden geholpen door de kwaliteiten van een individu." 

Bosz is ondanks de flinke dip waarin hij met zijn ploeg verkeert, overtuigt dat deze reeks kan worden omgedraaid. "In het verleden hebben we vaak genoeg laten zien dat we goed kunnen spelen. De boodschap komt wel degelijk aan bij de spelers. Ze weten hoe ik wil spelen", aldus Bosz. 

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!