Reactie

Jamal Musiala tevreden met Duitsland-keuze: 'Betekent dat ik het goed doe'

Jamal Musiala tevreden met Duitsland-keuze: 'Betekent dat ik het goed doe'

26-09-2022 15:28

Jamal Musiala krijgt nog steeds berichten over zijn beslissing om voor Duitsland te spelen in plaats van Engeland. Het jonge talent van Bayern München ziet dat als een compliment. Dat laat hij weten op de persconferentie, geciteerd door Daily Mail. Maandagavond treffen de twee landen elkaar.

Musiala groeide op in Engeland, maar werd geboren in Duitsland. De middenvelder speelde wel voor Engeland op jeugdniveau. "Ik weet zeker dat sommige fans van Engeland niet blij zullen zijn, maar ik denk dat dat betekent dat ik het goed doe", zegt hij. 

Om 20:45 mag Musiala het met 'zijn' Duitsland opnemen tegen Engeland. Dat wordt een speciaal duel voor de 19-jarige. "In mijn tijd bij Engeland heb ik samengespeeld met geweldige talenten. Ik denk dat we kunnen zeggen dat het een perfecte wedstrijd is voor beide ploegen, omdat we deze wedstrijd allebei nodig hebben om met vertrouwen het WK in te gaan", besluit hij.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!